5/1 : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΄΄ ΝΙΚΗ ΄΄

Λόγω μεγάλης κακοκαιρίας αναβάλλουμε για το επόμενο Σάββατο 5-1-13

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, προτελευταία μέρα του χρόνου σας καλούμε από τις 12 έως τις 4 μ.μ. στα γραφεία της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ Μεσογείων 419 (Εμπορικό κέντρο ΄΄ΑΙΘΡΙΟ΄΄ – έναντι Δημαρχείου) σε μία μέρα αλληλεγγύης με μουσικές, κεράσματα και ευχές :

  1. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για Κοινωνικό Παντοπωλείο.
  2. Συγκεντρώνουμε φάρμακα (που δεν χρειάζεστε) για δημιουργία Φαρμακείου για άπορους.
  3. Ανταλλάσσουμε βιβλία.
  4. Ενημερώνουμε για τις Κοινωνικές δράσεις της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄: Κοινωνικό Φροντιστήριο – Ιατρική, Νομική και Λογιστική κάλυψη – Σχολικά είδη για μαθητές – Φάρμακα κ.α.

Εισιτήριο εισόδου είναι τρόφιμα, φάρμακα και βιβλία ή μόνο το κέφι σας και οι ευχές σας. Να στηρίξουμε την κοινωνία – Να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

Σας περιμένουμε ανεξάρτητα από τον καιρό !

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, σας καλούμε από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στα γραφεία της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ Μεσογείων 419 (Εμπορικό κέντρο ΄΄ΑΙΘΡΙΟ΄΄ – έναντι Δημαρχείου) σε μία μέρα αλληλεγγύης με μουσικές, κεράσματα και ευχές :

  1. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για Κοινωνικό Παντοπωλείο.
  2. Συγκεντρώνουμε φάρμακα (που δεν χρειάζεστε) για δημιουργία Φαρμακείου για άπορους.
  3. Ανταλλάσσουμε βιβλία.
  4. Ενημερώνουμε για τις  Κοινωνικές δράσεις της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄: Κοινωνικό Φροντιστήριο – Ιατρική, Νομική και Λογιστική κάλυψη – Σχολικά είδη για μαθητές – Φάρμακα κ.α.

Εισιτήριο εισόδου είναι τρόφιμα, φάρμακα και βιβλία ή μόνο το κέφι σας και οι ευχές σας.  Να στηρίξουμε την κοινωνία – Να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή. Κανείς μόνος του στην κρίση.

Σας περιμένουμε!