ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»

Ξεχωριστή επιτυχία είχε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου η Ημέρα Αλληλεγγύης της «ΝΙΚΗΣ» στον φιλόξενο χώρο του Εμπορικού κέντρου «ΑΙΘΡΙΟ». Διακόσιοι περίπου δημότες της Αγίας Παρασκευής, παρευρέθηκαν, από τη 1 έως τις 5 το απόγευμα, με αποτέλεσμα τη συλλογή πολύ μεγάλης ποσότητας τροφίμων και φαρμάκων, όπως και την εξαιρετικά επιτυχημένη ανταλλαγή βιβλίων.

 

Οι μουσικές του Στ. Κοπανάκη και η προσφορά σπιτικών φαγητών και ψητών δημιούργησαν μία πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με πολλά πηγαδάκια και συζητήσεις.

 

Ο Γ. Σταθόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό του, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αναζητήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη για τρόφιμα και φάρμακα, δήλωσε ότι θα υπάρξει προσφορά στη «Στέγη Γερόντων» της οδού Ηπείρου και αναφέρθηκε στις Κοινωνικές Πρωτοβουλίες της «ΝΙΚΗΣ», το Κοινωνικό Φροντιστήριο, την προσφορά υπηρεσιών από Γιατρούς, Δικηγόρους και Λογιστές σε άτομα που έχουν ανάγκη, την προσφορά σχολικών ειδών σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης και την προσφορά φαρμάκων στους «Γιατρούς του Κόσμου». Έκλεισε με ευχές για τη νέα χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού στην πίττα της «ΝΙΚΗΣ» τον Φεβρουάριο.

 

Σημειώσαμε, μεταξύ άλλων, την παρουσία των Δημ. Συμβούλων Ι. Γουργούλη, Γερ. Βλάχου, Ι. Σιδέρη, του πρ. Δημάρχου Α. Σιδέρη, από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ των Σ. Παπαμιχαήλ και Δ. Βαλασιάδη, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Α. Καράμπελα, Δ. Μαντζανά και Α. Παπάζογλου, από τον Σύλλογο Κατοίκων Κοντόπευκου των Γ. Ματσούκα και Β. Κουτσογιάννη, από τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού των Β. Σαβίδη, Δ. Μπεθάνη και Δ. Μωραΐτη, από το Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης των Χρ. Βαλιάνου και Β. Λιανοπούλου, από τον Σύλλογο Μικρασιατών της Β. Παπαγεωργίου, από τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων της Λ. Βακαλοπούλου, από τον Σύλλογο Αρκάδων του Ι. Λογοθέτη, από τον Σύλλογο ανδρικού Μπάσκετ του Δ. Κονταξή και το Σύλλογο γυναικείου Μπάσκετ του Γ. Καράμπελα, από το Δ.Σ. του Βόλλευ της Α. Μπονάρου, από το Ποδόσφαιρο Σάλας του Ι. Πάνου, των ιστοσελίδων Agia Paraskevi Quide (Στρ. Μαζίδης) και Agia Paraskevi Images, (Λ. Αγγέλης), των Δημοσιογράφων Γ. Διαμαντίδη, Π. Καραμανέα από τη «Φωνή του Δημότη» και Σπ. Παπαγεωργίου εκδότη του «Παράθυρο στην Πόλη – Εν Αγία Παρασκευή», των ποιητών Ι. Σκληβανιώτη και Γ. Σερκεδάκη, του τραγουδοποιού Γ. Σταυρακάκη, του Δημοσιογράφου Ζ. Σώκου, της Τερψ. Γκιόκα από την Επιτροπή Αδελφοποίησης και της Τ. Καλογερά από το Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών.

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση