🅿️ 🚗 Η οδική ασφάλεια, η ήσυχη γειτονιά, η λειτουργική πόλη και η στάθμευση είναι βασικά στοιχεία για την ποιότητα της ζωής ενός δήμου.

🟠 Εγκαθιστούμε έξυπνη ελεγχόμενη στάθμευση δωρεάν για τους κατοίκους στις γειτονιές με εφαρμογή στο κινητό έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες να ψάχνουν για ελεύθερες θέσεις.

🔵 Εφαρμόζουμε άμεσα και αναπτύσσουμε την Μελέτη Βιώσιμης Κινητικότητας για να αποσυμφορήσουμε προβληματικά σημεία της πόλης.

🟢 Αντικαθιστούμε όλο το φωτισμό με νέας τεχνολογίας LED.

🟠 Διεκδικούμε τη διακοπή της διαμπερούς κυκλοφορίας και ανοίγουμε διαρκή συζήτηση με το Υπουργείο Μεταφορών μέχρι την επίλυση του θέματος.

🔵 Εγκαθιστούμε έξυπνα φανάρια.

🟢 Εκπονούμε συνεχές πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων.

🟠 Τοποθετούμε στέγαστρα στις στάσεις.

🔵 Διεκδικούμε και τρίτη πεζογέφυρα στη Μεσογείων για την ασφαλή κι εύκολη διάβαση των πεζών μεταξύ των άνω και κάτω της Μεσογείων περιοχών.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη μας θητεία :

Διανοίξαμε και πεζοδρομήσαμε οδούς στα Πευκάκια με προϋπολογισμό 1 εκ. €.

Ολοκληρώσαμε τη Βιοκλιματική ανάπλαση οδών στο Κοντόπευκο, κάνοντας τις αναγκαίες ρυμοτομήσεις οδών μήκους 2,7 χιλιομέτρων, τις περιφράξεις, τον ηλεκτροφωτισμό και τις φυτεύσεις.

✅ Δημοπρατήσαμε την ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους.

✅ Κάναμε καθολικές ασφαλτοστρώσεις 12 χιλιομέτρων σε 36 οδούς σε όλες τις γειτονιές, δημοπρατήσαμε και ξεκινάμε άμεσα νέο έργο 12 χιλιομέτρων σε 30 οδούς (μεταξύ αυτών οι οδοί Ειρήνης, 28ης Οκτωβρίου και Αγ. Τριάδος). Κάναμε επίσης μικρότερες ασφαλτοστρώσεις σε πολλές οδούς και ξεκινήσαμε νέες.

Κατασκευάσαμε και αναπλάσαμε πεζοδρόμια συνολικής επιφάνειας 15.000 τμ. σε όλη την πόλη. Επίσης κάναμε ανάπλαση τμημάτων πεζοδρομίων της οδού Χαλανδρίου, της Λεωφ. Μεσογείων και της οδού Κονδυλάκη στο Σταθμό Μετρό του Νομισματοκοπείου.

Κατασκευάσαμε πεζόδρομους γύρω από τον Παιδικό Σταθμό της οδού Αισώπου στα Πευκάκια και αναπλάσαμε τους πεζόδρομους Ελευθερίας και Ιερολοχιτών στον Αϊ-Γιάννη.

Τοποθετήσαμε σχολικούς τροχονόμους σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία.

Κατασκευάσαμε νέα Πεζογέφυρα στη Μεσογείων.