Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σε άτακτη υποχώρηση αναγκάστηκε ο Δήμαρχος Β Ζορμπάς μετά την μεγάλη συγκέντρωση υπογραφών και τις αντιδράσεις κατά της αρχικής του απόφασης να μην λειτουργήσει ο Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε ότι με σαφήνεια προτείναμε την λειτουργία του Σινιέ «Θαν. Βέγγος» με βάση τα μέτρα που θα καθορίσει η Κυβέρνηση. Πάρα ταύτα είχε με κατηγορηματικό και αυταρχικό τρόπο απορρίψει τις προτάσεις μας με επίκληση την διασπορά κορονοϊού στον Κινηματογράφο. Μια ημέρα μάλιστα πριν κατήργησε τον χρηματικό κωδικό για την λειτουργία του.

 Είναι μια πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ των ανθρώπων του Κινηματογράφου και του Πολιτισμού στην Αγία Παρασκευή.

Δεν θέλει βέβαια τις προβολές στο Πάρκο Στ. Κώτσης όπου δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό χώρο κινηματογράφου και θεάτρου (κάτι που λυσσαλέα πολέμησε) και λειτούργησε για πέντε καλοκαιριά με φοβερή επιτυχία. Προτείνει επαναφορά στο Σχολείο στην οδό Νεαπόλεως κάτι που σύσσωμη η Σχολική κοινότητα απορρίπτει.

Σε κάθε περίπτωση η ήττα των απόψεων του (αφού όλοι μιλούσαμε για λειτουργία με αυστηρή εφαρμογή των μέτρων που θα ισχύσουν για όλους τους Κινηματογράφους) είναι σημαντική επιτυχία .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δημ. Σύμβουλος
τ. Δήμαρχος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”