ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Άτακτη υποχώρηση σήμανε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Οκτωβρίου 2010 ο κ. Γιαννακόπουλος για το θέμα της επέκτασης του Σχεδίου Πόλης προς τον Υμηττό.

Κάτω από την πίεση των κατοίκων, πολλών δημοτικών συμβούλων όπως και από τις ενστάσεις  40 (σαράντα) περίπου πολιτών αναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση που έλαβε αιφνιδιαστικά και αντιδημοκρατικά τον περασμένο Ιούλιο, με την οποία επιτρεπόταν η ανέγερση κτιρίων στο Υπουργείο Γεωργίας για πολιτιστικούς (…) και ψυχαγωγικούς (!!!) σκοπούς με Συντελεστή Δόμησης 0,1.

Παρά ταύτα, η παράταξή μας, η οποία ήταν η μόνη από τις παρατάξεις που είχε  καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης του κ. Γιαννακόπουλου (Γ. Δημαράς, Κ. Γιαγή, Σ. Σγούρος, Σ. Παπαγεωργίου), καταψήφισε και την αλλαγή που πρότεινε χθες ο κ. Γιαννακόπουλος, διότι προβλέπει τη διάνοιξη – επέκταση της οδού Γραβιάς στον Υμηττό με οκτάμετρο ΄΄πεζόδρομο’’.

Η παράταξή μας δεσμεύεται ότι αμέσως μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου από θέση Διοίκησης θα οργανώσει διάλογο – διαβούλευση με τους κατοίκους, τους οποίους αγνόησε προκλητικά ο κ. Γιαννακόπουλος, με σκοπό ο Υμηττός να παραμείνει πνεύμονας πρασίνου και περιπάτου

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή