Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το ρεπορτάζ από την εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου ΄΄ΠΗΓΑΣΟΣ΄΄ της εφημερίδας ΄΄Περισκόπηση΄΄ (01/10/10), τουλάχιστον μας αδικεί. Έτσι, λοιπόν, δηλώνουμε πως δεν είναι αλήθεια ότι ΄΄κυμάνθηκαν΄΄ οι δηλώσεις του Γ. Σταθόπουλου στο ΄΄ίδιο πνεύμα΄΄ με τις δηλώσεις του Δημάρχου Β. Γιαννακόπουλου.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος διευκρίνισε στον χαιρετισμό του ότι :

α) Η Αγία Παρασκευή, την τελευταία 4ετία με ευθύνη της σημερινής Διοίκησης δεν απέκτησε ούτε ένα καινούργιο Αθλητικό χώρο.

β) Σήμερα, ο Δήμος έχει αδυναμία να εξυπηρετήσει  όλες τις απαιτήσεις των Αθλητικών Συλλόγων με τις υποδομές της περασμένης 20ετίας που διαθέτει.

γ) Οι χώροι των Σχολείων είναι αρμοδιότητες των Σχολικών τους Επιτροπών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και  Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής.

δ) Οφείλουμε να σεβαστούμε την απαίτηση όλης της σχολικής κοινότητας για χρήση των αύλειων χώρων των Σχολείων μόνο από τους μαθητές των Σχολείων και όλων των παιδιών της Αγ. Παρασκευής.

ε) Αμέσως μετά την ανάληψη ευθύνης Διοίκησης του Δήμου, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μας ανατεθεί, θα δημιουργήσουμε νέους Αθλητικούς χώρους στα 23 στρέμματα στα Πευκάκια (που έχουν χαρακτηρισμό Αθλητικού κέντρου) αλλά και αλλού, γεγονός που θα επιτρέψει την εξυπηρέτηση των αναγκών όχι μόνο των Αθλητικών Συλλόγων αλλά και των κατοίκων της πόλης.

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή