ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

Η πρωτοφανής αντισυνταγματική εκτροπή του κλεισίματος της ΕΡΤ και της κατάργησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης κατέληξε στην είσοδο των ΜΑΤ την περασμένη εβδομάδα και στην εκδίωξη των εντός του κτιρίου εργαζομένων-απολυμένων. Εργαζομένων με στοιχειώδεις αμοιβές, που έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους αφού δεν ευθύνονται για τα οικονομικά στο Ραδιομέγαρο και τη σπατάλη από τις εξωτερικές παραγωγές και τις παχυλές αμοιβές συμβούλων και διορισμένων συμβουλίων.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή βρήκε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής να στραφεί κατά χιλιάδων οικογενειών μισθοσυντήρητων εργαζομένων υπερασπιζόμενος ουσιαστικά την είσοδο των ΜΑΤ στο κτίριο και τις απολύσεις. Υπενθύμισε, έτσι, την απεργοσπαστική του στάση στις απεργίες της Αυτοδιοίκησης και την αυταρχική του αντιμετώπιση κατά των εργαζομένων του Δήμου όπου πρόσφατα είχαμε τις απολύσεις των Δημοτικών Αστυνόμων και των Σχολικών Φυλάκων.

Στις πρωτοφανείς συνθήκες ανεργίας και φτώχειας που ζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, από την ασφάλεια του θώκου του ο κ. Ζορμπάς έκρινε σκόπιμο να υπερασπιστεί την απόλυση εργαζομένων και να λαϊκίσει για άλλη μια φορά.