Δήμος Αγίας Παρασκευής: οικονομική ενίσχυση αριστούχων μαθητών

Οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα (ενοίκια διαμερίσματος από 1/5/2005 και εντεύθεν) του κληροδοτήματος Μ. Λιακόπουλου, προσέφερε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε 8 μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών, των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που αρίστευσαν το έτος  2017-2018 και συνεχίζουν στην επόμενη τάξη ή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι ενισχύσεις από το κληροδότημα ξεκίνησαν το 2016 και δίνονται κάθε χρόνο με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από λεπτομερή κοινωνική έρευνα και έλεγχο όλων των αιτήσεων για την ακρίβεια των στοιχείων τους  από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου.
Δύο εκ των δικαιούχων, φοιτήτριες πλέον, επισκέφθηκαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τους ίδιες για την πορεία τους, τις συνεχάρη και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη, αποφασιστικότητα και επιτυχία στο μέλλον. Συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν, επίσης, στα κορίτσια ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Γκόνης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Α. Τζανή που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο φοιτήτριες, όπως και οι περισσότεροι των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πολλά παιδιά που το  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου έχει στηρίξει για να πετύχουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το σχολικό έτος  2014-2015 που λειτουργεί.