Ενεργή υποστήριξη στο Γιάννη Σταθόπουλο από όλους τους χώρους

Ενεργή υποστήριξη στον Γιάννη Σταθόπουλο και στην προσπάθειά του για ανάταξη της πόλης μας, παρέχουν στελέχη και συμπολίτες

Κατεβάστε το Παράθυρο στην πόλη τεύχος 54 σε pdf

Ενεργή υποστήριξη στον Γιάννη Σταθόπουλο και στην προσπάθειά του για ανάταξη της πόλης μας, παρέχουν στελέχη και συμπολίτες μας από όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς χώρους σε μία πρωτοφανή συσπείρωση που δείχνει καθαρά ότι ο Γιάννης Σταθόπουλος ενώνει ευρύτερες δυνάμεις και ανατρέπει το τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος δίνει την μάχη μαζί με τα στελέχη του κοντά στους πολίτες με αρχές και αξίες, προσηλωμένος στη στρατηγική ανάπτυξη της πόλης, με υπευθυνότητα και συλλογικότητα.

Την υποψηφιότητά του στηρίζουν και δυνάμεις προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, την Αριστερά, τους Οικολόγους Πράσινους, όπως και από τους αυτοδιοικητικούς χώρους της παράταξης του Σιδέρη και του Γιαννακόπουλου. Δημιουργείται πανστρατιά που αποδεικνύει ότι διαμορφώνεται το πιο ενωτικό ψηφοδέλτιο στηνπόλη μας, το οποίο στελεχώνεται από ικανούς συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα αποτελέσουν την μεγάλη έκπληξη των δημοτικών εκλογών.

Κριτήριο για τη στήριξή τους είναι το γεγονός ότι πιστεύουν το Γιάννη Σταθόπουλο ως τον καλύτερο και πλέον κατάλληλο για τη θέση του Δημάρχου, καθ’ότι είναι ικανός να δώσει λύσεις με αποτελεσματικότητα στα προβλήματα της Αγ. Παρασκευής που έχουν συσσωρευτεί από την αδράνεια της διοίκησης Γιαννακόπουλου.

Επιπλέον κοινή είναι η πεποίθηση ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός που εμπνέει εμπιστοσύνη, ο οποίος νοιάζεται περισσότερο για την πόλη και ενδιαφέρεται περισσότερο για τους πολίτες της.

Κάθε μέρα η ανεξάρτητη αυτή κίνηση διευρύνει την απήχησή της καθιστώντας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το Γιάννη Σταθόπουλο δήμαρχο ΝΙΚΗΣ και ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.