Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: :ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ

Τα τελευταία γεγονότα στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου απέδειξαν την πλήρη ανικανότητα της Δημοτικής αρχής του κ. Ζορμπα να παρέμβει στην καθημερινότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κάτι που ήταν σαφές και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου.  Αυτή του η ανικανότητα επιβεβαιώθηκε από τον τρόπο που χειρίστηκε, για δεύτερη χρονιά, το πρόβλημα που προκύπτει από ελάχιστους στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου, μια από τις Δημόσιες ανοιχτές Πλατείες της πόλης. Χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού με τους αρμόδιους της Τροχαίας, της Αστυνομίας η άλλων κρατικών Υπηρεσιών όπως συμφωνήσαμε όλοι οι επικεφαλής πριν μήνες, ο κ. Ζορμπάς «έφερε» πέρισυ τα ΜΑΤ και φέτος Αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την Πλατεία.

Την ίδια στιγμή δυσφήμησε και καθημερινά δυσφημεί την πόλη μας, την Νεολαία μας αλλά και τους επαγγελματίες. Αθροιστικά επί 5.5 χρόνια Δήμαρχος ο κ. Ζορμπάς ουδέποτε ασχολήθηκε με την Πλατεία του Άι Γιάννη (είναι χαρακτηριστική η εγκατάλειψη της Πλατείας την ημέρα του Πάσχα).

Η μόνη του ενέργεια, στην τωρινή δεύτερη θητεία του, ήταν η ακύρωση της ανάπλασης που, με καθυστέρηση, δημοπρατήσαμε στη Δημαρχιακή μας θητεία μετά από εξαιρετική μελέτη και σχεδιασμό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Όμως αυτήν ακριβώς την ανάπλαση με μικρές διαφορές, θέλει τώρα να δρομολογήσει και δημοπρατήσει ο ίδιος! Σε κάθε περίπτωση η περιοχή του Αγίου Ιωάννη έχασε δυο πολύτιμα χρόνια με πλήρη απραξία του Δήμου και κατα πάσα πιθανότητα θα χάσει άλλο ένα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημ. Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”