Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΣΚΑΦΗΣ.

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε τις εργασίες που ξεκίνησαν, πριν λίγες μέρες, στο οικόπεδο του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής.

Ικανοποίηση μεγάλη γιατί στην Δημαρχιακή μας θητεία:

1. Βρίσκοντας έτοιμο τον χώρο και τις μελέτες από όλες τις Δημοτικές αρχές στη βάση του Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού του 2001, πετύχαμε με μεγάλο αγώνα την ένταξη του Δημαρχείου στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 της Περιφέρειας Αττικής

2.  Πετύχαμε, δηλαδή, την έγκριση κατασκευής από την Περιφέρεια, ενός έργου που ήταν όνειρο για τον Δήμο μας και

3.Πετύχαμε το 2018 την χρηματοδότηση και δημοπράτηση κατασκευής του έργου, πάλι από την Περιφέρεια Αττικής. Οι εργασίες, που έγιναν ήδη, είναι η κατεδάφιση του παλαιού κτίσματος που φιλοξενούσε επί πολλά χρόνια την Αυτεπιστασία, δηλαδή τους Εργατοτεχνίτες του Δήμου και ακολουθεί η κατεδάφιση του κτιρίου που φιλοξενούσε την Υπηρεσία Πρασίνου.

 

Τέλος, αναμένουμε σύντομα την κορυφαία στιγμή της έναρξης των εκσκαφών (είναι γνωστό ότι θα έχει τρία υπόγεια με 160 θέσεις στάθμευσης και 3.523 τ.μ. κτιρίου).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΓ. Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί ο νυν Δήμαρχος (που καταψήφιζε τις μελέτες του Δημαρχείου μέχρι το 2011) έδωσε στις 5 Φεβρουαρίου, δηλαδή τρεισήμισι μήνες πριν την έναρξη των τωρινών εργασιών, εντολή παράνομης κοπής των δένδρων, για την οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο από την Πολεοδομία.