Γ. Σταθόπουλος: συνέδριο για το πρόγραμμα της νέας τετραετίας

Τη διεξαγωγή συνεδρίου, τον επόμενο Φεβρουάριο, για τη διαμόρφωση του προγράμματος με το οποίο η δημοτική Κίνηση «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» θα διεκδικήσει στις εκλογές του Μαίου 2019 νέα τετραετία, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος κατά την αποψινή ομιλία του, για τον απολογισμό έργου 4 ετών της δημοτικής αρχής.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο αμφιθέατρο του εντυπωσιακού νέου Επαγγελματικού Λυκείου Αγ. Παρασκευής (πρ. Μπαρμπίκα), στον Τσακό, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής ανέφερε:
«Η ανεξάρτητη δημοτική μας Κίνηση «Νίκη Πολιτών Αγίας  Παρασκευής, τον επόμενο Φεβρουάριο θα διοργανώσει συνέδριο, όπου θα συζητηθούν όλα τα καινούργια δεδομένα και θα ξεκινήσει τη διαμόρφωση του προγράμματός της για τη νέα τεραετία. Θέματα κυκλοφοριακά, πολεοδομικά, ελεύθερων χώρων κλπ. Θα κληθείτε να συνδιαμορφώσουμε, να συναποφασίσουμε. Θα ακούσουμε όπως πάντα τις απόψεις των κατοίκων της πόλης και έτσι θα πορευτούμε σε μιά νικηφόρα πορεία».
Επίσης, ο Γ. Σταθόπουλος στάθηκε στην ανεξαρτησία της Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», τονίζοντας: «Το κόμμα το δικό μας λέγεται Αγία Παρασκευή. Επιθυμούμε να ενώσουμε, όπως μέχρι σήμερα, ανθρώπους και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Σταθερή πεποίθησή μας είναι ότι στη βάση του προγράμματος της Κίνησής μας για την πόλη μας, μπορούν, επιβάλλεται και θα συναντηθούν πολίτες δραστήριοι από πολλά κόμματα, από τις συλλογικότητες, από τα κινήματα, για να υπηρετήσουμε όλοι μαζί τους κατοίκους και την κοινωνία».

 

 

Μέσω myagiaparaskevi.gr