Γιάννης Σταθόπουλος: Το πρόγραμμα της επόμενης μέρας των εκλογών για την Αγία Παρασκευή

Ο Δήμαρχος Αγ.Παρασκευης 2014-19 και επικεφαλής της «Νίκης των πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος, μίλησε στο aparaskevi-images.gr και στη Λένα Μαρκή.
Στην συνεντευξη άσκησε κριτική στην Διοίκηση Ζορμπά, έδωσε απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και παρουσίασε άξονες του προγράμματος της Ανεξαρτητης Δημοτικής Κινησης ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.
«Το πρόβλημα της πολης μας έχει ονοματεπώνυμο και είναι Βασίλης Ζορμπάς» είπε χαρακτηριστικά και άσκησε δριμεία κριτική στον σημερινο Δήμαρχο σε θέματα πολιτικού πολιτισμού,καθημερινότητας,πεζοδρομιων,ασφαλτοστρώσεων,ανυπαρξίας έργων ομβρίων οπως και έργων στα Σχολεία,καθαριότητας,ανακύκλωσης κ.α.
«Διοργανώναμε συνελεύσεις γειτονιών,συναντήσεις παρατάξεων για πολλά θέματα,συμμετοχικό προϋπολογισμό,περιοδείες Δημαρχου στις γειτονιες»,είπε «ενώ τώρα δεν υπάρχει Δημοκρατία στο Δήμο με την έννοια του ‘’ακούμε τις γειτονιές’’ η κάνουμε συνελεύσεις σε περιοχές της πολης».
Μίλησε για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας για την Αγία Παρασκευή που θα περιέχει εκτεταμένα έργα στα πεζοδρομια,ασφαλτοστρωσεις,πάρκα τσέπης, τηλεϊατρική, ανακύκλωση, καφέ κάδους, δημοτική συγκοινωνία, λύσεις στην καθαριότητα, στη στάθμευση,νέο ΚΑΠΗ και γιατρούς στα δημοτικά ιατρεία.
Μίλησε,επίσης,για πιλοτικό πρόγραμμα «διαλογή στην πηγή» που ξεκινάει άμεσα η «Νίκη των πολιτών» με 30 περίπου οικογένειες.
Τόνισε επίσης ότι δεν θα διεκδικήσει χρίσματα κομμάτων.