Μεγάλη συγκέντρωση της «ΝΙΚΗΣ» στην Κεντρική Πλατεία

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Στηρίξτε μας για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή και να υπερασπιστούμε τη κοινωνία

Μεγάλη συγκέντρωση της «ΝΙΚΗΣ» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ:  Στηρίξτε μας για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή και να υπερασπιστούμε τη κοινωνία

Περισσότεροι απο χίλιοι πολίτες  έδωσαν βροντερό «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή”  με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Κάτοικοι από όλες τις γειτονιές της πόλης μας,  κατέκλυσαν την πλατεία Αγίας Παρασκευής, το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου  και μετέτρεψαν μια προεκλογική συγκέντρωση σε γιορτή με τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στην ταυτότητα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή”. Όπως είπε: “Δημιουργήσαμε  μια ανεξάρτητη, πολυκομματική κίνηση. Δεν ασχοληθήκαμε με «μεταγραφές»,  δηλώσαμε εξαρχής την ανεξαρτησία μας από τα κόμματα και δεν περιμέναμε κανένα χρίσμα”. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στο νόημα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου,  τονίζοντας πως οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν την νέα Δίοικηση του Δήμου που θα λύσει τα χρόνια προβλήματα που δημιούργησε η απερχόμενη Διοίκηση και όχι να απαντήσουν στα διλήμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος στο βήμα

Ο Γιάννης Σταθόπουλος παρουσίασε ως βασικό συστατικό της πολιτικής που θα ακολουθήσει, όταν θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου, την “Υπεράσπιση της Κοινωνίας”.  Συγκεκριμένα τόνισε: “Θα εφαρμόσουμε πολιτικές στήριξης των κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται από την οικονομική συγκυρία”. Στο πλαίσιο αυτό δεν παρέλειψε να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα: “Θα μειώσουμε τις συνδρομές στα προγράμματα της Πολιτιστικής Επιχείρησης, του Αθλητικού Οργανισμού, σε όσους δηλώνουν ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ και θα απαλλάσονται πλήρως από τις συνδρομές τα ΑΜΕΑ,  οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες”. Επίσης για τις παραπάνω κατηγορίες ανακοίνωσε τη μείωση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς και των δημοτικών τελών. Επίσης ο Γιάννης Σταθόπουλος εξήγγειλε την έκδοση κάρτας αλληλεγγύης με δικαιούχους τα ΑΜΕΑ, τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και τους άπορους της Πρόνοιας. “Οι δικαιούχοι της κάρτας θα έχουν δωρεάν παροχή σε όλα τα προγράμματα αθλητισμού, πολιτισμού του Δήμου, όπως και δικαίωμα αγοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο θα δημιουργήσει ο Δήμος”.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της «ΝΙΚΗΣ»

Επίπλέον  ο Γιάννης Σταθόπουλος ανακοίνωσε την δημιουργία  Κοινωνικού Φαρμακείου για τους ανέργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και Γραφείου  Ενημέρωσης Εργαζομένων και Ανέργων για την υποστήριξη της εργασίας. Γραφείο που σε συνεργασία με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα θα αναζητήσει θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Τέλος,  ο Γιάννης Σταθόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο “έργο” του κ. Γιαννακόπουλου που συμβολίζεται από τον τραγέλαφο της Αγίου Ιωάννου και δεσμέυτηκε να δώσει λύση στο θέμα με μια δέσμη μέτρων που θα ανακουφίσουν την περιοχή.

Ο Υποψ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η Γλυκερία

Ιδιαίτερο τόνο στην γιορτή έδωσαν η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Γιώργος Λιανός με την ορχήστρα τους που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους κλείνοντας  έτσι με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά της “ΝΙΚΗΣ”, τραγουδώντας στη σκηνή παρέα με τον Γιάννη Σταθόπουλο και τους  υποψήφιους Δημοτικούς  Συμβούλους  τους οποίους είχε παρουσιάσει νωρίτερα.

3/11/2010

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης