Μεγάλη συμμετοχή και διάλογος στο Κοντοπευκο στην 11η συνάντηση γειτονιάς.

Με πολυ μεγαλη συμμετοχή κατοίκων έγινε την Δευτέρα 29/5 η ενδέκατη (11η) κατα σειρά Συνάντηση Γειτονιάς που διοργάνωσε,αυτή την φορά στο Κοντοπευκο η ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση,που αφορούσε τους κατοίκους του Κοντοπευκου που μένουν στα τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούςΤσιμισκη-Χίου-Γαρυτου-Ολυμπίας-Τσιμισκη και που συντόνισε η Margarita Dimitriou-Kavroudaki Δημ.Συμβουλος και πρ.Προεδρος των Παιδ.Σταθμών.
«Είμαστε μια ζωντανή Δημοτική Κίνηση με συνεχείς δράσεις ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας,ανεξάρτητη από τα κόμματα και με διοργάνωση συνελεύσεων γειτονιάς από την πρώτη στιγμή ίδρυσης μας» δήλωσε ο Γιάννης Σταθόπουλος και περιέγραψε τα έργα που έγιναν στη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας 2014-19:
Αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων οδών Χίου,Ολυμπίας,Δραγατσανιου,Τσιμισκη κ.α.με καθολική ασφαλτόστρωση των οδών,καθολική ασφαλτόστρωση οδου Σκρα,Κίμωνος κ.α,ολοκλήρωση ποδηλατοδρόμων με εκτεταμένες ρυμοτομησεις,ανάπλαση προαυλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου,καθαρισμός οδών από τα χιόνια περισυ,ανακατασκευές πεζοδρομίων,7 γωνιές ανακυκλωσης στο Κοντοπευκο,υπογείου καδοι απορριμμάτων. στην οδό Χίου και Κορυτσάς κ.α.
Αναφέρθηκε επίσης σε εκκρεμή προβλήματα της γειτονιάς (πεζοδρομια,κυκλοφοριακό,αναπλάσεις,καθαριοτητα).
Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις όπου οι πολιτες έθιξαν θέματα κακής κατάστασης πεζοδρομίων,έντονης δυσοσμίας σε πολλές οδούς του Κοντοπευκου,κυκλοφορίας,ανακατασκευής της οδου Γαρυτου,Καθαριότητας,παράνομων σταθμεύσεων κ.α.
Σημειώνουμε την παρουσία των Δημ.Συμβούλων Παν.Γκονη και Dimitris Kontaxis,των πρ.Δημ.Συμβουλων Παντελή Χαλαρή και κατερίνα πρωτοσυγγελίδου-φλατσούση,της Αντιπρ. του Συλλόγου κατοίκων Κοντοπευκου-Παραδείσου Βουλα Κουτσογιαννη,των Β.Τραυλού και Μ.Αιδινη πρ.Προέδρων Σχολικών Επιτροπών,του Δημ.Κουνη μέλους ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων,του επικεφαλης των «Φίλων ποδηλάτου» Stylianos Larizas,της Ντίνα Χατζηαντωνίου Προέδρου Α! ΚΑΠΗ,μελών ΔΣ συλλογικοτήτων της πόλης κ.α.
Οι Συναντησεις Γειτονιάς θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.