ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

Οι νέοι ψηφοφόροι, κυρίως αυτοί που έχουν ήδη ψηφίσει μερικές φορές, φαίνεται σήμερα να αντιμετωπίζουν κάποιου είδους πολιτικό δίλημμα. Μιλάμε για τους νέους και νέες που κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαν δεχτεί υποσχέσεις με το τσουβάλι από τον νυν Δήμαρχο – υποσχέσεις που είχαν να κάνουν με ελπιδοφόρα σχέδια, καινούργιες ιδέες, καινούργια έργα, όλοι ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με μια αίσθηση ας πούμε προσδοκίας, όλοι περίμεναν μια καινούργια αρχή, τουλάχιστον να τηρηθούν κάποιες από τις υποσχέσεις. Δηλαδή, περισσότερη καθαριότητα, τέλος στην απραξία, τέλος στην αδιαφορία, διαφάνεια. Ο κατάλογος των υποσχέσεων είναι μακρύς.
Υποσχέσεις για καλύτερους δρόμους, υποσχέσεις για καλύτερα πεζοδρόμια, υποσχέσεις για περισσότερα πάρκινγκ, υποσχέσεις για καλύτερη ζωή. Ακόμη και σήμερα ο νυν Δήμαρχος και οι κύριοι που διοικούν το δήμο της Αγίας Παρασκευής τρέφουν του νέους και νέες με υποσχέσεις. Υποσχέσεις οι οποίες πολλοί πιστεύουν έχουν ημερομηνία λήξεως ακριβώς μετά τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Επρόκειτο για υποσχέσεις που έχουν να κάνουν με έργα τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια! Παράδειγμα, υπόσχεση για αξιοποίηση του στρατοπέδου Σπυρούδη, για το χώρο του Υπουργείου Γεωργίας, για το ιδιόκτητο Δημαρχείο, για το κολυμβητήριο, για το κτήμα Ιόλα, οδός Γαρυττού, αθλητικός χώρος στα Πευκάκια, κτήμα Μπέλμπα, ανάπλαση με ποδηλατοδρόμους κλπ κλπ υποσχέσεις –υποσχέσεις-υποσχέσεις. Μέχρι σήμερα καμία πρόοδος, ουδεμία σοβαρή μελέτη, αδιαφορία και εγκατάλειψη για τους δημότες της Αγίας Παρασκευής. Γιατί; Ο νυν Δήμαρχος επέλεξε να αγνοήσει συστηματικά τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Τα «ευτράπελα» της οδού Αγίου Ιωάννου είναι δείγμα αναποτελεσματικής διοίκησης.
Οι καταγγελίες, η δυσαρέσκεια, τα παράπονα από τους ψηφοφόρους της Αγίας Παρασκευής είναι πολλά. Οι νέοι και νέες ψηφοφόροι είναι θυμωμένοι. Στην παρούσα οικονομική κρίση, με πολύ περιορισμένες επαγγελματικές προοπτικές για νέους και νέες, με τις συντάξεις ακρωτηριασμένες και με περικοπές μισθών, οι ψηφοφόροι της Αγίας Παρασκευής θέλουν κάτι περισσότερο από λόγια, θέλουν κάτι περισσότερο από υποσχέσεις. Οι ψηφοφόροι του σήμερα, οι ψηφοφόροι της Αγίας Παρασκευής, θέλουν να πιστέψουν και πάλι, θέλουν να πιστέψουν σε κάποιον που είναι ανεξάρτητος από κομματικούς μηχανισμούς.

Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος ως δυναμικός ανεξάρτητος υποψήφιος της Αγίας Παρασκευής στις επόμενες δημοτικές εκλογές, φαίνεται να είναι αυτός που όλοι αναζητούν. Σίγουρα η υποψηφιότητα του δίνει στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής την ευκαιρία να στραφούν αλλού, να εμπιστευτούν και να δοκιμάσουν έναν άλλο δρόμο.

Το βέβαιο είναι ότι οι σημερινοί πολίτες ψάχνουν μια καινούργια κατεύθυνση. Οι νέες και οι νέοι ψηφοφόροι του σήμερα ψάχνουν για έναν υποψήφιο που θα εκτελέσει έργο που θα δώσει λύση σε προβλήματα, έχουν κουραστεί από λόγια. Με την υποψηφιότητα του Γιάννη Σταθόπουλου τους δίνεται η ευκαιρία να ψηφίσουν για μια νέα αρχή, για κάτι καινούργιο, για μια πορεία αλλαγής ανεξάρτητη. Κανείς δε θα μπορεί να πει στο μέλλον ότι δεν τους δόθηκε η ευκαιρία.

30/08/10 Δ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιογράφος