ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Μπεμπένης Μανώλης, γεννήθηκΕ στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στα Ναυτιλιακά κι εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σαμψώνη, οικονομολόγο και τραπεζικό υπάλληλο κι έχει δύο γιούς οι οποίοι φοιτούν στο 3ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο της Αγίας Παρασκευής, αντίστοιχα.

Μέσα από την ενεργό παρουσία του στα κοινά, ως Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Τράπεζας επί μια 10ετία, αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ, έχει πεισθεί για τη αξία της συμμετοχής των πολιτών στα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Πιστεύει ότι η συλλογικότητα είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας κι έχει συμβάλλει στην κατάκτηση αρκετών θεσμικών επιτυχιών για τον κλάδο του, όπως η εφαρμογή του νόμιμου ωραρίου εργασίας που βελτίωσαν τη ζωή των συναδέλφων του.

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Σταθόπουλου να είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευής» και δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί με ευθύνη κι επιμονή, ώστε να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνδημότες του, για έναν Δήμος Αγίας Παρασκευής που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ως κάτοικος Κοντόπευκου, βιώνει τα προβλήματα της περιοχής κι επιθυμεί να γίνει η φωνή της γειτονιάς του στο Δήμο.
Θεωρεί ότι οι πρωτοβουλίες των πολιτών πρέπει να στηρίζουν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και με το σκεπτικό αυτό πρωτοστάτησε στο αίτημα των γονέων του 9ου Δημοτικου σχολείου ώστε να τοποθετηθεί πεζοφάναρο στην οδο Παναγούλη στο ύψος της πεζογέφυρας, με σκοπό την ασφαλή διέλευση των μαθητών στα σχολεία της περιοχής.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».