ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΜΑΙΡΗ

Η Μαιρη μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή, πήγε στα Σχολεία της, σπούδασε μάρκετινγκ, Διοίκηση Επιχειρήσεων & Πληροφοριακά Συστήματα στην Αγγλία,σκηνογραφία και ψυχοθεραπεία με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και είναι μητέρα δυο αγοριών.
Έχει εργασθεί σε διοικητική θέση στο μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο νέο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και σήμερα εργάζεται στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. – Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής για ενήλικες και παιδιά στο Χαλάνδρι ενώ παράλληλα πραγματοποιεί συνεδρίες για ενήλικες,εφήβους και ομάδες.

Η Μαίρη δραστηριοποιείται και στο γονεϊκό κίνημα, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Παρασκευης και σήμερα στο πλάι του Δ.Σ.του αντίστοιχου Συλλόγου του 5ου Γυμνασίου όπου πηγαίνουν τα παιδιά της.

«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» μας λέει «γιατί εκτιμώ το έργο και την προσωπικότητα του Γ.Σταθόπουλου. Έκανε πολλά μαζί με τους συνεργάτες του στα πέντε χρόνια Δημαρχίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ιδιαιτερα στον χώρο των Σχολείων μας».