«Νίκη Πολιτών»: Ο Β. Ζορμπάς ολοκληρώνει το οικονομικά καταστροφικό του έργο με αυξανόμενο αυταρχισμό

Πρόσφατα ο κ. Ζορμπάς αναγκάστηκε, με την καταστροφική οικονομική πολιτική που ακολουθεί, να κάνει κάτι πρωτοφανές για τον Δήμο μας:
Ζήτησε και πήρε προκαταβολικά Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του 2024 δηλ. μέρος της Κρατικής επιχορήγησης του επόμενου έτους από το Υπουργείο Εσωτερικών, για να πληρώσει το ρεύμα του Δήμου. Επιβεβαίωσε, έτσι, την άσχημη οικονομική κατάσταση που μας έχει οδηγήσει.
Την ίδια στιγμή συνεχίζει με το γνωστό στο πανελλήνιο στυλ του να επικουρεί και υποστηρίζει αυταρχικές μεθόδους που εφαρμόζει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγ. Παρασκευής εναντίον υπαλλήλων, χωρίζοντάς τους σε ημέτερους και μη.
Συγκεκριμένα, εκτός από όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΣΕΔΑΠ, μας καταγγέλλονται πολλά περιστατικά εκφοβιστικών συμπεριφορών, όπως:
1. διασυρμό και αμφισβήτηση έμπειρων υπαλλήλων για την εργασιακή τους ικανότητα, χωρίς κανένα στοιχείο.
2. διαπληκτισμούς με πολλούς εργαζόμενους για ζητήματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του.
3. παράκαμψη της διοικητικής ιεραρχίας και
4. μη τήρηση των εγκυκλίων προστασίας των υπαλλήλων.
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά του τρόπου λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής Ζορμπά που ακολουθεί έναν αυταρχικό κατήφορο, απέναντι σε εργαζόμενους οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία και σε συνθήκες υποστελέχωσης, προσπαθούν να κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους.
Τον καλούμε να αλλάξει ρότα.
Να τηρήσει υπεύθυνη στάση απέναντι στους υπαλλήλους του Δήμου, στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής και εν τελεί στην ίδια την πόλη που οφείλει υπηρετεί.

Τον καλούμε να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο δημιουργίας «καμένης γης» που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο εκεί όπου φημολογείται.
Θα είναι άλλη μια απόδειξη διαπλοκής.