«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής ότι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ:

«Χρησιμοποίησε συγκεκριμένα, λεκτική βία, κραυγές, εκφοβισμό και σωματική απώθηση»…

«Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος με εντολή του! μπροστά στους υπαλλήλους, έδωσε τα κλειδιά σε εργαζόμενο της παρακείμενης καφετέριας! ώστε να βγάλει δύο αντικλείδια, να κρατήσουν το ένα σε περίπτωση φωτιάς και το άλλο να το δώσουν πίσω στον Οργανισμό, αγνοώντας την προϊσταμένη που αρνήθηκε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, με φωνές εξανάγκασε εργαζόμενη της καθαριότητας να φέρει τα κλειδιά από την γραμματεία

 

Το γεγονός αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της Δημοτικής αρχής Ζορμπά μετά τις ακραίες και απρεπείς δηλώσεις και ενέργειες, του ιδίου του Δημάρχου, κατά Συλλόγων, Πολιτών, Δημοτικών Συμβούλων, συνεργατών του κ.α.

Τα στελέχη της Δημοτικής αρχής, με πρώτο τον Δήμαρχο, είναι υποχρεωμένα να συζητούν την διαφορετική άποψη, να εξηγούν και να διαλέγονται με όλους. Ακριβώς αντίθετα με αυτό που γίνεται εδώ και πολύ καιρό.

Ο αυταρχισμός, οι ακρότητες όπως και οι ανοίκειες επιθέσεις κατά πολιτών και εργαζομένων υπήρξαν χαρακτηριστικά άλλων σκοτεινών εποχών. Δεν θα επιτρέψουμε να επανακάμψουν.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»