«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»: ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Έχει μεγάλη δυσκολία να αναλαμβάνει ευθύνες που αναλογούν στη θέση του, ο Προέδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπ. Παπασπύρος. Θυμίζουμε δυο σχετικά πρόσφατα περιστατικά:

  1. Αφού μίλησε άσχημα και απώθησε εργαζόμενη του ΠΑΟΔΑΠ, αντί να ζητήσει συγνώμη όπως δεσμεύτηκε, τα γύρισε και έλεγε ψέματα (ας μην το απαντήσει αυτό γιατί θα γράψουμε και θα περιγράψουμε πολλά) και
  2. Αφού απείλησε την ομάδα Ποδοσφαίρου, την ΣΑΝΤΑ με αποκλεισμό της έδρας της στο γήπεδο της οδού Νότου (επειδή ελάχιστοι φίλαθλοι πέταξαν δακρυγόνα σε δυο αγώνες), αντί να αποσύρει την απειλή ντόμπρα και παλικαρίσια, σιώπησε.

Τώρα, με μια φωτογραφία του μεγαλύτερη της ανακοίνωσης του, αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει ότι οι διοικήσεις έχουν συνέχεια:

Κάθε μια παραλαμβάνει εκκρεμότητες της προηγούμενης και μερικές φορές των προηγούμενων.

Ιδιαίτερα στα εργασιακά και σε οφειλές προς εργαζόμενους, πχ η Δημοτική αρχή Σταθόπουλου παρέλαβε χρέη ΜΑΠ (Μέσα ατομικής Προστασίας) από την προηγούμενη Δημοτική αρχή Ζορμπά και τα τακτοποίησε.

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα.

Όμως τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί η υπόθεση 8 εργαζόμενων Καθαριότητας που, χωρίς καμία δική τους ευθύνη και παρότι κέρδισαν το δικαστήριο, κινδυνεύουν να μην πληρωθούν εξαιτίας του:

Θα προσφύγει εναντίον τους;

Εμείς ζητήσαμε να μην προσφύγει.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο προς το παρόν.