«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ Ο Β. ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ

 

  • Τον Μάρτιο ο Β. Ζορμπάς έφερε τα ΜΑΤ, στην Αγία Παρασκευή. Αυτόν τον τρόπο βρήκε, με αφορμή την συγκέντρωση πολλών νεολαίων στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου. Η πόλη μας διεσυρθει στο Πανελλήνιο.
  • Στη συνέχεια ήθελε να απολύσει (με λύση συμβάσεων) 24 εργαζόμενες των Παιδικών Σταθμών. Δικτατορική η συμπεριφορά του (απαράδεκτη ταυτόχρονα η στάση του απέναντι σε εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ),συνάντησε την αντίδραση και «δικών» του ανθρώπων, δεν πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο των Σταθμών και τον υποχρέωσε σε αναδίπλωση.
  • Λίγες μέρες πριν,με απόλυτα αυταρχική στάση,αιφνιδίασε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρνοντας θέμα μετεγκατάστασης των απορριμματοφόρων του Δήμου, στο Κοντόπευκο.Δεν πέρασε ούτε αυτή η απαράδεκτη ενεργεια του,λόγω της σθεναρής αντίστασης όλης της Αντιπολίτευσης, του Συλλόγου κατοίκων της περιοχής αλλά και πολλών άλλων.
  • Νεος αιφνιδιασμος,λίγες μέρες μετά, με την ηθικά παράνομη προσπάθεια που έκανε, να ενοικιάσει τον ίδιο χώρο για «άλλες υπηρεσίες» του Δήμου μας και με υπέρογκο ποσό.Καμμια συζήτηση για αναζήτηση λύσης,καμμία επιδίωξη συναίνεσης,καμία πρόσκληση ανοιχτή στην κοινωνία: Αποφασίζουμε και διατάζουμε με ακραίο λόγο, ύβρεις και εγωπάθεια .Δεν πέρασε ούτε αυτό, πάλι με αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας της Αντιπολίτευσης.
  •  Δίχως καμία συνεννόηση με την Σχολική κοινότητα, εντελώς μόνος του, δημιουργεί παραρτήματα Νηπιαγωγείων, αναστέλλει τη λειτουργία τους, τα μεταφέρει από δω κι από εκεί και έτσι δεν έχει επιλύσει το θέμα στέγασης νηπίων και προνηπίων της πόλης μας!

 

Υπήρξαν σε όλα αυτά προτάσεις εναλλακτικές από τις παρατάξεις; Βεβαιότατα και για τη συγκέντρωση στον Αι – Γιάννη , και για τους 24, και για το Αμαξοστάσιο, και για την στέγαση των λοιπών Υπηρεσιών και για τα Νηπιαγωγεία. Η Αντιπολίτευση, κατά τεκμήριο, είναι στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Β. Ζορμπάς δεν συζητάει με κανέναν επί της ουσίας, φέρεται ως μονάρχης με ακραίους λαϊκισμούς και φανατισμό. Δυστυχώς, χειροκροτούμενος από κάποιους φανατικούς και με απρεπή λόγο, πορεύεται με προσβολές και με κυνικό τρόπο. Ειναι απορίας άξιο τι λένε, για όλα αυτά, οι λογικοί της παράταξής του.

 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, διασύρεται και ζημιώνεται η πόλη μας, η Αγ. Παρασκευή.

 

Το Γραφείο Τύπου

Της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»