«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕNΝΟΗΣΗ

Μετά την υπερψήφιση της πρότασης των 3 παρατάξεων (ΝΙΚΗ των Πολιτών, Νέα Αρχη, Μια γενιά μπροστά) για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 του Δήμου Αγίας Παρασκευής (16/12/2020) και την πλήρη αποτυχία του Β. Ζορμπα να την ακυρώσει, ψηφίσθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου την 1η Φεβρουαρίου. Με υπεύθυνη και σταθερή επιδίωξη συνεννόησης, τέσσερις Δημοτικές παρατάξεις (οι 3 και οι «Αλλάζουμε»)οδήγησαν ένα διχαστικό Δήμαρχο σε σύσκεψη. Μια σύσκεψη που δεν την επεδίωξε ο ίδιος και την οποία πυροδότησε με απρεπείς αρχικά δηλώσεις και ύβρεις. Μετά τη διαβούλευση αυτή, συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό ορισμένες από τις προτάσεις των 4 παρατάξεων, μειωμένες όμως χρηματικά σε σχέση με τις αρχικές αναγραφές, πέραν εκείνων του Τεχνικού Προγράμματος τις οποίες αναγκάστηκε να τις συμπεριλάβει ατόφιες!

 

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολίτων Αγίας Παρασκευής» θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα και να καταθέτει ουσιαστικές προτάσεις για την αναβάθμιση της λειτουργίας της πόλης μας, εντελώς αντίθετα με τον αλλοπρόσαλλο και αποσπασματικό τρόπο της Δημοτικής αρχής Ζορμπά! Ενός Δήμαρχου ο οποίος δηλώνει συναινετικός, αλλά στην πράξη καταγγέλλει τις αποφάσεις του ίδιου του Δημοτικού μας συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια και επειδή δεν τον δικαιώνει καταφεύγει εναντίον της, «χρησιμοποιώντας» και την Νομική υπηρεσία του Δήμου!

Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την 1η τακτ ποιητική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, εκεί όπου επί της ουσίας θα εμφανιστεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου και θα κληθεί η Δημοτική αρχη να θέσει τις συναινετικές; προτεραιότητες για το 2021 ωστε αρχίσει να τις υλοποιεί!

Μετά από μια πενταετία έργων και ανάπτυξης οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής βιώνουν επί 17 μήνες την υποβάθμιση της καθημερινότητας, την στασιμότητα και σε μερικούς τομείς την οπισθοδρόμηση. Θα αγωνισθούμε μαζί τους για να αλλάξουμε αυτή την πορεία.

.

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»