ΝΙΚΗτής ΚΑΙ στα ΠΕΥΚΑΚΙΑ!

ΝΙΚΗτής και στα Πευκάκια αναδείχτηκε ο Γιάννης Σταθόπουλος καθώς πάνω από 350 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στην συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ των Πολιτών στα Πευκάκια γεμίζοντας ασφυκτικά τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων!

DSC_2539Ο Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που ταλανίζουν τα Πευκάκια, στην αδράνεια της Δημοτικής Αρχής ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και στο πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ των Πολιτών, αυριανής Δημοτικής Αρχής.

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νίκη των Πολιτών «αποτελείται από πολλά ρυάκια που σχηματίζουν έναν χείμαρρο που θα φέρει την αλλαγή στην Αγία Παρασκευή». Αυτό είναι που φοβάται ο απερχόμενος Δήμαρχος και θα εντείνει την επίθεση επί προσωπικού τόσο στον ίδιο τον κ. Σταθόπουλο όσο και σε συγκεκριμένους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους το ερχόμενο διάστημα.

DSC_2559

«Εμείς κάνουμε Πολιτική με Π κεφαλαίο» συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, για να καταλήξει ζητώντας τη στήριξη της περιοχής στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή, για να πάμε

Μπροστά με την Κοινωνία

να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή!

DSC_2491 

Το γραφείο τύπου της  Νίκης των Πολιτών