ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗΣ-ΠΕΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) είναι τραγουδοποιός και συνθέτης με καταγωγή από την Τήνο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και δραστηριοποιείται στη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση. Είναι μόνιμος κάτοικος, γέννημα – θρέμμα Αγίας Παρασκευής όπου ζει μέχρι και σήμερα. (5ο “Χέλμειο” Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο & 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής).

Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 3 δισκογραφικές δουλειές.«Δύο κόσμοι» (2014), «Οι 12 Ένορκοι» (2016),“Primavera” (2022) με τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική ενώ υπογράφει την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής. Παράλληλα υπογράφει και 3 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός – το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη, το «Χθες το Βράδυ Ονειρεύτηκα» του Κώστα Γιαννίδη και το “Βεγγέρα” του Γιώργου Κονιτόπουλου και της Ειρήνης Χάλκου.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πάσχα και Πρωτομαγιά» σε στίχους του Ισαάκ Σούση με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα σε δική του σύνθεση και ενορχήστρωση ενώ την άνοιξη του 2023 συμμετέχει με 5 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική στο άλμπουμ “Σεκάνς” της ερμηνεύτριας Κορίνας Λεγάκη.

Έχει συνεργαστεί στη δισκογραφία με Μανώλη Φάμελλο, Νατάσα Μποφίλιου, Λόλεκ, Ζακ Στεφάνου, Nalyssa Green, Γιώργο Ανδρέου και στο θέατρο με Τρύφωνα Καρατζά, Θανάση Κουρλαμπά, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μαρία Γεωργιάδου, Σοφία Μουτίδου, Κώστα Αρζόγλου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Περικλή Λιανό, Δημήτρη Μάριζα κ.α.