ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΓA … ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

 

Αυτός ο ίδιος, που δεν άφησε ούτε ένα έργο δημοπρατημένο το 2014 μετά την προηγούμενη αποτυχημένη του θητεία, έχει το θράσος να γράφει πρώτο – πρώτο ως έργο δικό του, την πεζοδρόμηση – ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας:

Αναφερόμαστε στο εμβληματικό έργο της θητείας μας, που το παρέλαβε δημοπρατημένο και που ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ, μαζί με άλλους της παράταξης του.

Επόμενο ψεύδος, το έργο μας της ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους όπου κάναμε την μελέτη, το δημοπρατήσαμε και βέβαια το συνέχισε.

Τρίτο, στη σειρά διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, αναφέρει το έργο μας της ανάπλασης των αθλητικών χώρων στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» ένα έργο που εντάξαμε εμείς στα έργα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πήραμε χρηματοδότηση.

Χωρίς δε, καμία ντροπή αναγράφει και το έργο μας ανάπλασης των αύλειων χώρων των σχολείων μας, αυτός που δεν έχει κάνει το παραμικρό στα Σχολεία, τρία χρόνια τώρα. Και αυτό το παρέλαβε δημοπρατημένο, είχε ξεκινήσει στη θητεία μας και βεβαίως συνεχίστηκε!

Καμαρώνει, επιπλέον, και για τον ΙΟΛΑ όπου όλοι θυμόμαστε πόσες προσπάθειες έκανε για να ακυρώσει την αγορά του από τον Δήμο μας, ψευδόμενος στο θέμα του κόστους (περιμένουμε ακόμη τον εισαγγελέα διαφθοράς!).

Προτελευταίο του ψεύδος το 14ο Νηπιαγωγείο, ένα έργο που πετύχαμε την ένταξη του στα έργα των Κτιριακών Υποδομών – ΚΤΥΠ και το βρήκε και αυτό δημοπρατημένο.

Τέλος, τολμά για πολλοστή φορά να αναφέρεται στο Δημαρχείο, για το οποίο τίποτα δεν έκανε στην προηγούμενη θητεία του. Είναι το έργο με την μεγαλύτερη ιστορικά χρηματοδότηση στην Αγία Παρασκευή που πετύχαμε, με αγώνα, την ένταξη και δημοπράτηση του από την Περιφέρεια Αττικής τον Αύγουστο του 2018, στη θητεία μας.

ΥΓ: Όσον αφορά την μελέτη του νέου Παιδικού Σταθμού στα Πευκάκια πρέπει να μην απαξιώνει μια ολόκληρη δουλειά που κάναμε για να ολοκληρωθεί η «χάλια» μελέτη που μας άφησε.

Και να απολογηθεί γιατί έκανε σχεδόν τρία χρόνια να ξεκινήσει το έργο αυτό.