ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΡΑΔIΑ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ»

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» διοργάνωσε μια ζεστή και επιτυχημένη βραδιά των φίλων και μελών της, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, σε γνωστό καφέ της πόλης. Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη των συναντήσεων δράσεων της «ΝΙΚΗΣ» ένα χρόνο πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

«Η πόλη, αναγνωρίζει την δουλειά μας»

«Η πόλη, αναγνωρίζει την δουλειά μας», είπε ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» στην σύντομη ομιλία του, «ακριβώς γιατί εργασθήκαμε εντατικά στην θητεία μας και πετύχαμε πολλά σε όλα τα επίπεδα. Το Δημαρχείο, η πεζοδρόμηση στην Κεντρική Πλατεία, η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, πολλά έργα στα προαύλια των Σχολείων και όχι μόνο, ασφαλτοστρώσεις, απόκτηση ΙΟΛΑ, νέο Σχολείο-Επαγγελματικό Λύκειο, αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων, σε όλες τις γειτονιές, ανακατασκευές πεζοδρομίων, νέο Νηπιαγωγείο, νέα Παιδική Χαρά, ανάπλαση των αθλητικών χώρων στο Πάρκο «Στ. Κώτσης», διανοίξεις-πεζοδρομήσεις στα Πευκάκια, τεράστιο Πολιτιστικό έργο, η συνεργασία μας με όλους τους φορείς κ.ά. είναι τα κυριότερα»

«Η αποτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποτυχία της σημερινής Δημοτικής αρχής σε πολλά επίπεδα και ιδιαίτερα στην καθημερινότητα όπως και στην απουσία έργων επί τρία χρόνια που διοικούν.

Το υπερκομματικό ιδρυτικό χαρακτηριστικό της «ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ»

Αναφέρθηκε, επίσης, στον ανεξάρτητο και υπερκομματικό ιδρυτικό χαρακτηριστικό της «ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ», σε προσεχείς εκδηλώσεις όπως και στις ομάδες δουλειάς της παράταξης ώστε να ακολουθήσει μεγάλη Συνέλευση-Συνέδριο τον Οκτώβριο.

 

Τέλος, ευχαρίστησε όλους και όλες για την παρουσία τους:

Τον πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τους νυν και πρ. Δημοτικούς Συμβούλους, πρ. Αντιδημάρχους, πρ. Προέδρους Νομικών προσώπων, τους εκπροσώπους φορέων αλλά και όλους όσοι κατέκλυσαν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Cafe.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»