Τεχνικό Πρόγραμμα:Το θράσος και τα ψεύδη του Β. Ζορμπά

Με μεγάλο θρασος ο κ.Ζορμπας,καταγγέλει την Αντιπολίτευση για καταψήφιση του Τεχνικού προγράμματος 2023.
Η θρασύτητα του, μάλιστα, ξεκινά με ένα κορυφαίο ψέμα:
Αναφέρει επιλεγμένα τρεις παρατάξεις (με τα ονόματα των επικεφαλής τους) ενώ τον καταψήφισαν και οι έξι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου δηλ. ΟΛΕΣ!
Ο ίδιος,ενημερώνουμε,ουδέποτε ψήφισε Τεχνικό προγραμμα η Προϋπολογισμό τα πέντε χρόνια της Δημοτικής μας αρχής Δήμος Αγίας Παρασκευής,ευρισκόμενος στην Αντιπολίτευση.Ποτέ,εμείς δεν τον καταγγείλαμε ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση για αυτή του την στάση.
Έχει,μάλιστα,καταψηφίσει την πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας,τον Ιόλα,παλιότερα το Δημαρχείο,στην πρώτη του θητεία το 2011 ακύρωσε την δημοπράτηση του Κολυμβητηρίου σε φάση ανοίγματος των προσφορών κ.α.
Ενημερώνουμε,επίσης,ότι η καταψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος από ΟΛΕΣ/ΟΥΣ της Αντιπολίτευσης και του Προϋπολογισμού (που νομίζουμε ότι θα ακολουθήσει) είναι πολιτική πράξη διαφωνίας με τον τρόπο που διοικεί,με την πλήρη απουσια διαλόγου και διαβούλευσης με τις παρατάξεις και τους φορείς και με την «κατρακύλα» στην οποία έχει οδηγήσει την πόλη.Δεν είναι διαφωνία στο να κάνει έργα.
Όμως,ΠΡΟΣΟΧΗ:Δεν του δημιουργούμε κανένα πρόβλημα στο να εφαρμόσει το προγραμμα του! Κανένα απολύτως.
Με τον ισχύοντα νόμο παρότι τα όχι ήταν περισσότερα από τα ναι,όλοι γνωρίζουμε ότι δεν προκύπτει κανένα εμπόδιο και το θέμα πέρασε.
Μπορεί,ανεπηρέαστος,να συνεχίσει την απραξία του και την υποβάθμιση της καθημερινότητας της Αγίας Παρασκευης.
Απο την πλευρά μας,καθημερινά,αγωνιζόμαστε για την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση ανθρώπινου δυναμικού,ώστε ο Δημος μας να αναταχθεί,και να επανέλθει στην κανονικότητα και σε δρόμο προόδου και ανάπτυξης.