ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΡΓΑ

 

Πριν λίγες μέρες δημοσιοποιήσαμε τα έργα που γίνονται αυτή τη στιγμή στην πόλη:

  1. Έργα που μελετήσαμε, δημοπρατήσαμε και άρχισαν στη θητεία μας (π.χ., ασφαλτοστρώσεις, Παιδικές χαρές, διανοίξεις-πεζοδρομήσεις οδών στα Πευκάκια, Ιόλας).
  2. Έργα που μελετήσαμε, δημοπρατήσαμε και άρχισαν αμέσως μετά τη θητεία μας (π.χ., προαύλια Σχολείων, αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων, πεζοδρόμηση Κεντρικής Πλατείας και ανάπλαση πέριξ οδών, ανάπλαση οδού Αιγ. Πελάγους κ.ά.).
  3. Έργο που μελετήσαμε, βρήκαμε χρηματοδότηση και δημοπρατήθηκε αμέσως μετά τη θητεία μας (Ανάπλαση Αθλητικών χώρων του Πάρκου «Στ. Κώτσης») με δημιουργία για πρώτη φορά διαδρομών στίβου με ταρτάν.
  4. Το μεγάλο έργο της Ανέγερσης ιδιόκτητου Δημαρχείου που βεβαίως οι μελέτες έγιναν από όλους τους προηγούμενους Δημάρχους, όμως εμείς πετύχαμε στη θητεία μας τη χρηματοδότησή του και τη δημοπράτησή του από την Περιφέρεια Αττικής και διάφοροι γραφειοκρατικοί λόγοι καθυστερούν την έναρξή του που όμως δεν αργεί. (Αναμένεται Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.)

Τέλος, δημοσιεύσαμε κατάλογο αυτών που ολοκληρώθηκαν στην πενταετία μας.

Ε, λοιπόν, όλα αυτά τα ειρωνεύεται, με αγένεια μάλιστα, ο κ. Ζορμπάς. Είναι προφανές ότι υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε τα έργα όχι ως ιδιοκτήτες αλλά ως οφείλοντες στους Δημότες μας. Καμαρώνουμε γιατί θεωρούμε ότι παραδώσαμε στους πολίτες πολλά από αυτά που ήταν υποχρέωσή μας.

Ο Δημαρχιακός θώκος δεν ήταν για εμάς προσωπική προβολή. Γι’ αυτό δεν βάλαμε μαρμάρινες επιγραφές με το όνομά μας ούτε στον Ιόλα, ούτε στο ΕΠΑΛ (πρ. Μπαρμπίκα) όπως έκανε ο κ. Ζορμπάς. Υπηρετήσαμε την πόλη γιατί το οφείλαμε στους κατοίκους της. Δεν είμαστε ματαιόδοξοι. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας. Και η πόλη το αναγνωρίζει.

 

ΥΓ. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η μη επανεκλογή μας στο Δημαρχιακό θώκο το 2019 ήταν καθαρά θέμα κομματικοποίησης των Δημοτικών εκλογών.

 

 

Γιάννης Σταθόπουλος

πρ. Δήμαρχος – Γιατρός

Επικεφαλής της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»